Donderdag 27 juni inhaal-avond door paragnost Mieke de Hoog

Op donderdag 27 juni 2019 wordt de avond van Mieke de Hoog ingehaald. Deze avond is alleen voor de leden van de LVV en begint om 20:00 uur op de kleine Bühne. Mieke gaat ons vertellen over haar paranormale activiteiten en voorbeelden uit haar praktijk. Na de pauze geeft ze een demonstratie in de vorm van psychometrie en kunnen de mensen die dat willen een voorwerp of foto op de tafel leggen. Aan de hand van foto`s en voorwerpen worden verleden, heden en toekomst uit gelezen in de vorm van helderziende waarnemingen en helder weten. Omdat iedereen elkaar waarschijnlijk goed kent zal Mieke niet te ver in de privé sfeer gaan. Dit zal voor aanvang nader uitgelegd worden. Voel je je geroepen dan mag je voor deze avond een foto of voorwerp meenemen.
Mieke kan natuurlijk niet garanderen of ze alle foto`s en voorwerpen kan behandelen i.v.m. tijd gebrek.
Voor deze avond is geen opgave en betaling vooraf nodig.

Volgende activiteit: donderdag 19 september 20:00 uur. Informatieavond door Noortje Rutten van Consendo. Voor deze avond zijn introducés welkom.