Jaarlijkse Jaarvergadering donderdag 23 januari 19:30 uur voor de leden van LVV

Donderdag 23  januari 2020 jaarlijkse jaarvergadering voor de leden van de LVV-Lomm

De jaarlijkse jaarvergadering vindt plaats om 19:30 uur in het gemeenschapshuis Pastoorshof in Lomm. Tijdens deze avond wordt het jaarverslag van 2019  en het financieel jaaroverzicht voorgelezen en gepresenteerd aan de LVV-leden. We gaan ook de jubilarissen huldigen. He nieuwe programma wordt besproken en de LVV boekjes van 2020 worden uitgedeeld. Voor – na en tijdens de officiële gedeeltes verzorgd Mat Thiessen een heerlijke Tapas avond. We krijgen een korte presentatie over de kleine Tapas gerechtjes en daarna bouwen ze het Tapas – buffet op zodat we naar hartenlust onder het genot van een drankje kunnen proeven.  Na afloop  krijgen we nog wat keukentips en wetenswaardigheden over de Tapas gerechtjes. Het beloofd een ‘lekkere’ avond te worden.

Voor de jaarvergadering is geen opgave en betaling nodig.

Afbeeldingsresultaat voor tapas gerechtjes maken