KERMIS(-ATTRACTIES)……

KERMIS(-ATTRACTIES)…

Beste inwoners en anderen die Lomm een warm hart toedragen,

Zoals U wellicht in de krant heeft gelezen of ergens gehoord heeft, heeft de gemeente Venlo het voornemen om alle kermis-attracties vanaf 2018 niet meer te “regelen” voor de kleine kernen, o.a. Lomm.

De kermissen in Arcen en Lomm kosten de exploitanten al jarenlang geld. Dit houdt waarschijnlijk in dat de kermis-exploitanten (vanaf 2018) niet meer naar Lomm zullen komen, omdat hier weinig te verdienen valt.

Voordat we hier actie in gaan ondernemen (lees: veel tijd en energie in gaan steken), willen we eigenlijk van de inwoners weten of die de kermis, zoals die nu staat, wel willen behouden.

De activiteiten die met Pinksteren plaatsvinden, georganiseerd door DSO (zaterdag), versboerderij van Helden (zondag) en de harmonie (op maandag), zullen gewoon blijven bestaan. Maar wat is uw mening over de kermis-attracties zelf.

Wij willen U vriendelijk vragen om onderstaande twee opties te lezen, hierin een keuze te maken en deze keuze even via de mail bij de dorpsraad kenbaar te maken, via ons mailadres:

info@dorpsraadlomm.nl of een reactie hier op onze pagina

Optie 1:
Wat mij betreft mag de kermis, zoals hij nu bestaat, in de toekomst verdwijnen. Hij heeft geen toegevoegde waarde. Ik zal de attracties niet missen.

Optie 2:
Ik zou het erg jammer vinden (voor mijn kinderen) als er over 2 jaar geen kermis-attracties in Lomm meer staan en zou het fijn vinden als een werkgroep “Kermis-attracties” dit in de toekomst zou willen regelen/oppakken.

Als U verder, nog iets toe wilt voegen in de mail-reactie, mag dat natuurlijk.
Als U in een later stadium in deze werkgroep zou willen deelnemen, dan kunt U dat ook in
de retour-mail aangeven.

Wij hopen op uw medewerking.
Alvast bedankt voor het reageren !

Dorpsraad Lomm

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand