Over deze website

LommOnline is het ‘nieuwe’ platform waarbij wij al het nieuws over uiteenlopende onderwerpen en actualiteiten van verenigingen, gemeenschappen en stichtingen in en rondom Lomm samenbrengen op één centrale plek. Het platform ‘LommOnline.nl’ is meer dan alleen het laatste nieuws.

LommOnline is de plek waar de bezoeker terecht kan voor het laatste nieuws, evenementen, actualiteiten, informatie en nog veel meer. Het biedt de bezoeker verdieping in bepaalde onderwerpen of activiteiten die in een kleine gemeenschap spelen. De kracht van dit platform is dat wij de bezoeker zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk van informatie willen voorzien.

Ons doel is om iedereen, jong en oud, op de hoogte brengen van wat er speelt in en rondom Lomm en dat op één centrale plek. Het platform is geen vervanger voor bestaande websites van verenigingen, maar biedt wel een mooie aanvulling daarop. Voor verengingen die geen eigen website hebben, biedt LommOnline ook een uitkomst. Verenigingen, gemeenschappen en stichtingen kunnen namelijk gratis deelnemen.

Wilt u ook graag met een vereniging, gemeenschap of stichting deelnemen? Stuur dan een mail naar info@lommonline.nl.

De mensen achter Lomm Online

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand