Een bericht van de gemeente Venlo….

Een bericht van de gemeente Venlo.

Vertraging bij de Aanbesteding van het project herinrichting N271 Lomm.

Geacht College, beste lezer,

Zoals u weet wordt er op dit moment gewerkt aan de aanbesteding van het project herinrichting N271 Lomm. In deze e-mail, die ik u stuur namens Wethouder Aldewereld, informeer ik u over een vertraging van dit project.

Bezwaar aangetekend
Nadat de voorlopige uitslag van de aanbesteding openbaar is geworden heeft een van de aannemers gebruik gemaakt van zijn recht om hierover vragen te stellen en in bezwaar te gaan tegen de voorlopige uitslag. Inmiddels is de benodigde juridische bezwaarprocedure opgestart. Dit heeft tot gevolg dat wij voorlopig geen definitieve gunning voor dit project zullen verstrekken. Een logische gevolg hiervan is dat wij uitlopen in de voorziene planning. Een nieuwe planning kan pas worden opgesteld op het moment dat de bezwaarprocedure is afgerond, naar verwachting in oktober. Daarna verwacht ik meer duidelijkheid over de nieuwe planning te kunnen verschaffen.

Vragen

Ik kan me voorstellen dat u naar aanleiding van dit bericht vragen heeft. Inhoudelijk kunnen er, vanwege de juridische procedure, geen mededelingen worden gedaan. Mochten er echter nog andere vragen zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Neem daarvoor contact op met mij of mijn collega Kim Delahaije (k.delahaije@venlo.nl). Ivm de vakantieperiode kan een reactie wellicht wel iets langer duren dan gebruikelijk.

Namens wethouder Aldewereld,

Met vriendelijke groet,

Ralf Pakbier

Beleidsadviseur Verkeer

Gemeente Venlo | Afdeling Ruimte en Economie | Team Regie en Advies

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand