Glasvezel voor bewoners van het buitengebied?

Aan alle bewoners van het buitengebied van Lomm.

Glasvezel in de buitengebieden van Arcen, Lomm en Velden

Een aantal Limburgse Gemeenten (waaronder Bergen, Echt-Susteren, Roerdalen, Roermond en Venlo) heeft met de Provincie Limburg en Glasvezel buitenaf een convenant getekend om de aanleg van glasvezel in de buitengebieden mogelijk te maken. Nu de Limburgse samenleving in rap tempo verder digitaliseert, wordt snel internet voor inwoners en bedrijven in de buitengebieden steeds belangrijker. De woonkernen van Arcen, Lomm en Velden hebben al snel internet, de buitengebieden echter niet. Met de huidige voorzieningen zullen de buitengebieden helaas steeds verder achterop raken. Om dit te voorkomen is actie dus noodzakelijk, het is nu of nooit!

De inschrijving voor glasvezel is inmiddels gestart en loopt tot 17 december 2018. Als minimaal 50% van de bewoners uit de buitengebieden voor glasvezel kiest, gaat de aanleg daadwerkelijk door. Voor Arcen, Lomm en Velden zijn er respectievelijk 156, 78 en 391 adressen aangeschreven om mee te doen aan dit project (op een totaal van 2.400 adressen).

Voor de inwoners van de buitengebieden is glasvezel vaak goedkoper als de optelsom van de losse abonnementen voor internet, schotel tv en telefonie. Daar bovenop krijgt u meer waarde voor uw geld in de vorm van snellere en stabielere verbindingen.

Woont u in de buitengebieden, wees solidair en schrijf in bij één van de aanbieders van Glasvezel. Voor meer informatie en een postcode check kijk op https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordoost%20limburg/

U kunt ook contact opnemen met Glasvezel Ambassadeur Jan van Arkel via jan@van-arkel.nl