Op verzoek van Aviko geven we U een bericht door: …

Op verzoek van Aviko geven we U een bericht door:
——-

Beste bewoners van Lomm,

Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van een aantal onderhoudswerkzaamheden die mogelijk geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Van 28-10 tot 11-11 hebben wij een onderhoudsstop gepland, waarbij onze fabriek gedurende die periode niet zal produceren.

Op 28-10 en 16-11 of 17-11 zal het ketelhuis drukloos worden gemaakt. Hierbij zullen wij, in de ochtendperiode, gecontroleerd stoom aflaten hetgeen eventueel kortstondig extra geluid kan veroorzaken. De werkzaamheden zijn nodig om ervoor te zorgen dat er in de toekomst minder geluid meer ontstaat bij het afschakelen van onze ketels, zoals in het verleden wel eens heeft plaatsgevonden.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u contact opnemen met: M.rossel@aviko.nl

Met vriendelijke groet,

Aviko Lomm BV.