Aviko gaat maatregelen nemen tegen de geuroverlast

Beste dorpsbewoners,

Via deze weg willen wij jullie een update verzorgen t.a.v. het verminderen van de geurhinder.

Op dit moment werkt Aviko aan een concreet detailplan om de geur-uitstoot, die als overlast wordt ervaren, verder te reduceren.

In maart zal er een pilot test uitgevoerd worden met een plasma-installatie die met behulp van “actief zuurstof” geurcompenten in de bakdamp omzet in een andere samenstelling, hierdoor zal de geur reduceren. De techniek “koude plasma” (Aerox) wordt al succesvol ingezet over de gehele wereld bij een 300-tal bedrijven. Ter illustratie van de techniek: https://youtu.be/srWjmZBcPZA

Deze techniek staat bekend als “best beschikbare techniek” om geur te reduceren in de markt en is bovendien milieuvriendelijk. In maart zal Aviko zal samen met 2 vertegenwoordigers van Dorpsraad Lomm en gemeente Venlo deze test uitgaan voeren op de producten die het meeste klachten hebben geven.

Deze pilot test wordt eerst op kleine schaal uitgevoerd, in aanwezigheid van een onafhankelijk geurmeetbureau. Deze metingen en een rapport met bevindingen moeten de basis leggen voor een verdere engineering en een investeringsaanvraag. Als de resultaten van de test positief zijn is het de bedoeling dat de installatie richting het einde van dit jaar in bedrijf is.

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand