Bedankt!!…

Bedankt!!

Na weer te zijn bijgekomen van een super drukke, maar ongelofelijk leuke musicalweek is het vanavond voor alle spelers, medewerkers en muzikanten tijd om nog even na te kletsen en foto’s kijken. We mogen wel zeggen dat onze Lommse musical een groot succes was, niet alleen voor het publiek, maar zeker ook voor iedereen die voor en/of achter de schermen heeft meegeholpen. Als organisatie willen we, zonder verder namen te noemen, nogmaals iedereen super bedanken voor alles wat er tot stand is gekomen. We kunnen samen heel trots zijn op dit eindresultaat en dit had niet gekund zonder alle hulp en de geweldige samenwerking van jullie allemaal!

Alle verenigingen en de basisschool, die een week lang Pastoorshof hebben af moeten staan heel erg bedankt voor jullie medewerking hierin. In Lomm kan alles onderling geregeld worden altijd en daar kunnen we trots op zijn.

Tenslotte gaat een groot bedankje naar ons fantastische publiek, met avond aan avond staande ovaties en ontelbare enthousiaste reacties. Dit is de slagroom onder de kers, hier doen we het voor uiteindelijk!

De organisatie van “’t Wônder ván Lômm”,

Ria, Christiaan, Roel, Joop, Marion, Annemiek, Leo, Germie

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand