Open brief schoolcarnaval/jeugdoptocht

Beste Ouders,

 

met deze brief willen we jullie alvast informeren over de aanstaande schoolcarnaval/jeugdoptocht op 1 maart 2019.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren zal de jeugdoptocht dit jaar plaatsvinden op vrijdag onder schooltijd ipv op zaterdag. De kinderen hebben deze dag continue-rooster tot 14:00 uur.

We hebben hiervoor gekozen zodat alle kinderen mee kunnen doen aan de jeugdoptocht en hopen dan ook veel ouders/opa’s & oma’s aan de kant van de weg te zien om de kinderen aan te moedigen.

Vanaf dit jaar wordt de schoolcarnaval en jeugdoptocht georganiseerd vanuit school in samenwerking met de carnavalsvereniging. Dit houdt in dat alle kinderen onder schooltijd (= verplicht) meedoen aan de schoolcarnaval & jeugdoptocht (dit wordt ingedeeld per klas).

Om dit allemaal in goede banen te leiden vragen we ouders dringend om mee te helpen met het bedenken van leuke onderwerpen, meehelpen tijdens de knutsellessen en begeleiden tijdens de optocht zelf. We kunnen dit niet zonder jullie hulp! Er komt een inschrijfformulier op ouderportaal te staan waarop u in kunt schrijven.

Het is de bedoeling dat er geknutseld wordt met de materialen van school, aub geen materialen/kleding zelf kopen. We willen dit graag low-budget houden.

De prijsuitreiking van de optocht zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 2 maart 2019 in het gemeenschapshuis van lomm voor de jeugdprinsenreceptie.

Mochten jullie leuke ideeën hebben, geef ze aub door aan de juf van de klas, mochten jullie bruikbare materialen thuis hebben dan houden we ons ook van harte aanbevolen.

 

Met vriendelijke groeten,

De werkgroep Carnaval

Meer nieuws van CV De Thietuite
https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand