Gildedag 2019

Op zondag 20 januari 2019 hielden wij onze 21e gildedag.

 

Na een heerlijk ontbijt met speciale gasten (meneer Pastoor en dirigent Wiel Vervoort) opent voorzitter Wiel Peute om 12.30 uur de vergadering en heet de 35 gildebroeders van harte welkom.

De twee nieuwe leden van dit jaar Tim Verhaegh en Tom Saris introduceren een nieuw ritueel, namelijk een welkomst knuffel van de voorzitter. Dit wordt door de leden onder luid applaus bejubeld.

Er wordt een minuut stilte gehouden voor de overleden leden van het St. Antoniusgilde.

Koning van 2018 Paul Heijnen wordt na het gildelied het bijbehorende schildje aangeboden.

 

 

 

 

 

Na de vergadering verplaatsen we ons naar het gemeenschapshuis waar een kaartje wordt gelegd en het begin van het nieuwe jaar wordt geëvalueerd. Na het gemeenschapshuis verplaatsen we ons naar café / cafetaria de Mmol. Een aantal leden kijken hier naar de wedstrijd Ajax -Heerenveen. Na een ruststand van 4-1 kwam  Heerenveen in de tweede helft op gelijke hoogte en was de eindstand 4-4.

Na dit alles werd het tijd om op zoek te gaan naar de nieuwe koning. Na een spannende wedstrijd hebben we een bekende koning, René Kessels wordt namelijk voor de 3e keer koning van ons Gilde.

Op onze nieuwe koning werd nog tot in de late uurtjes gedronken en zo kunnen we met zijn allen weer terugkijken op een geslaagde Gildedag.

Meer nieuws van St. Antonius Gilde
Gildedag 2023
Onderhoud kerkhof 2020
Gildedag 2020
Gildedag 2019
Gildedag 2018
https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand