Natuur Inclusief Ondernemen

Training ‘Natuurinclusief Ondernemen’

Werk jij in de recreatiesector en wil je het verschil maken door met je bedrijf bij te dragen aan natuur en biodiversiteit? In onze nieuwe training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ ontdek je de meerwaarde van natuur voor jouw gasten, personeel én de omgeving. Je werkt aan het vergroenen van je binnen- en buitenruimte, jouw recreatieaanbod en communicatie. Kortom: je leert hoe je jouw bedrijf natuurvriendelijker maakt.

In het kort

De nieuwe training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ voor recreatiebedrijven is ontwikkeld door IVN Natuureducatie in samenwerking met Green Key. Het is een praktische training, waarin je aan de hand van concrete tips en inspiratie leert hoe je de binnen- en buitenruimte van jouw bedrijf vergroent en hoe je zorgt voor meer kwalitatieve natuurbeleving.

Na de training van 2 dagdelen weet je hoe je natuur integreert in jouw bedrijfsvoering: je hebt een concreet plan om jouw bedrijf natuurinclusiever én aantrekkelijker te maken voor gasten. Doe je mee?

IVN Natuureducatie is de grootste opleider in natuurbeleving. Jaarlijks leiden wij honderden recreatieondernemers op die het verschil willen maken. Zij leren natuur, cultuur en erfgoed in hun aanbod integreren, wat een sterke basis vormt voor klantbeleving en nieuwe gasten aantrekt.

Met de training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ gaan we een stap verder. We vergroten onze ambitie en helpen ondernemers op weg naar een duurzame en natuurlijke bedrijfsvoering, waarbij zij mét de natuur gaan ondernemen en bijdragen aan een groener en gezonder landschap. Steun jij deze ambitie?

Bekijk ons aanbod voor toerisme en recreatie

Training op maat?

Op aanvraag zijn incompany trainingen mogelijk, waarbij indien gewenst het betreffende terrein en het gehele personeel wordt betrokken. Incompany trainingen worden altijd op maat samengesteld, afhankelijk van de wensen, 

Meer weten over deze mogelijkheid? Neem contact op met projectleider Ido de Haan via i.de.haan@ivn.nl  

 

Meer nieuws van IVN Maasduinen
Kraamkamer in de Natuur – LIVE
Natuur Inclusief Ondernemen
Kabouterdorp
Smokkelpad
IVN bestuur
https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand