K L E I N K A M P 2 0 1 9 G R O E P 3 & 4 …

[ad_1]

K L E I N K A M P 2 0 1 9 G R O E P 3 & 4

Afgelopen weekend zijn we met de kinderen van groep 3 en 4 op het jaarlijkse kleinkamp geweest. Dit jaar mochten we weer logeren bij ‘de vier uterste’ in Venray. Na ’s ochtends de veldbedden, slaapzakken, lading knuffels uitgepakt te hebben konden we gelijk van start met een aantal spellen en een bezoek bij de nabijgelegen speeltuin.
Na het bezoek aan de speeltuin hadden we even tijd voor een klein intermezzo. Zo zijn er dit weekend twee leden in het (on?)echt getrouwd en hebben we een mooie bruiloft mogen vieren. Nogmaals gefeliciteerd en vele gelukkige jaren!

Als avondeten hadden we weer heerlijke friet met snack. Met een goed gevulde maag konden we gelijk de wandelschoenen aandoen en een frisse avondtocht maken afgewisseld met moeilijke opdrachten. De tocht hakte er goed in en zo werden wandelschoenen verwisseld voor pyjama’s en onesies en sloten de ogen één voor één snel toe.
’s Ochtends stond de handmatige wekker om 07.30 uur bij de deur en kwam iedereen langzaamaan uit bed voor het ontbijt. Een grondige schoonmaak en een paar balspellen later stonden de ouders al op de stoep om iedereen weer mee terug te nemen naar het mooie Lomm.

Alle aanwezige leiding, bedankt voor het leuke weekend! Op naar het zomerkamp 2019 in ??



[ad_2]

https://www.pematangsiantarkota.go.id/
https://202.125.83.218/
data china
daftar situs slot
Link Situs Slot Thailand
https://knks.go.id/
slot online thailand